Rotten Sound, Massgrav

torstai, 21.11.2024 - Lutakko

Ikäraja: S

Soittoajat:

Massgrav (SE) 20:00

Rotten Sound 21:00

Ovet auki: 19:00

Osta lippu

Jelmun jäsenille ilmainen sisäänpääsy!

ROTTEN SOUND

Alunperin Vaasasta tuleva ROTTEN SOUND on takonut 31 vuotta armotonta grindiään ympäriinsä, ilman minkäänlaista aietta rauhoittua tai hidastaa tahtiaan. Viimeisin albumi ”Apocalypse” toi keikkoihin paljon uutta energiaa ja yhtye palaa Suomen lavoille raivokkampana kuin koskaan.

Lukuisat kiertueet, festarit, albumit, EPt ja klubikeikat ovat hioneet ROTTEN SOUNDISTA timantin, joka laittaa lähikortteleiden autohälyttimet soimaan ja pakottaa pitit äärimmäisiin nopeuksiin.
https://www.rotttensound.com
https://rottensound.bandcamp.com

MASSGRAV (SWE)

Ruotsalainen MASSGRAV on soittanut rokilla terästettyä ylinopeaa hardcorea 25 vuotta. Heitä rakastetaan, arvostetaan ja joskus jopa pelätään kansainvälisessä hardcore-punk-skenessä. Ranskalaisen juuston tapaan kypsynyt – tosin ilman yhtä pahoja hajuhaittoja – MASSGRAV on tykittää vihaista, mutta melodista kaaostaan vailla armoa.

MASSGRAV on saastuttanut haltioituneita yleisöjä ympäri maailmaa niskoja kurittavalla vauhdilla ja 24-karaatin esiintymisillään. Yhtye tarjoaa ilmaisen mielentilatutkimuksen kaikille, jotka voivat vastustaa heidän lavakarismaa – kunhan he muistavat tuoda oman vasaran mukanaan.

MASSGRAV – Slowly We Rock [PROMO] 4 tracks


https://massgrav.bandcamp.com/

Tilaa Lutakon uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja pysy ajantasalla tulevista keikoista ja muista tapahtumista, tarjouksista ja muista uutisista! Postia tulee keikkakauden aikana yleensä kerran viikossa.

Tilaa uutiskirje!

Siirry takaisin sivun alkuun