Live is Life: Freud Marx Engels & Jung Revisited

lauantai, 9.11.2024 - Musta kynnys

Ikäraja: K18

Soittoajat:

Freud Marx Engels & Jung Revisited 22:00

Ovet auki: 21:00

Osta lippu

Veikkauksen Kaveri mukaan -keikka! Rajoitettu erä Kaveri mukaan (eli kaksi yhden hinnalla) -lippuja myynnissä osoitteessa www.veikkaus.fi/kaverimukaan

FREUD MARX ENGELS & JUNG REVISITEDIN ensimmäinen single ”Lintumies ja Alhambra” julkaistiin 13.9.2024 Emsalön toimesta useilla digialustoilla.
Kappale viittaa jo nimellään Freud Marx Engels & Jungin edesmenneeseen solistin Pekka Myllykoskeen, olihan Lintumies yksi yhtyeen rakastetuimpia kappaleita ja Pekka tunnettu ornitologi ja luonnon ystävä. Alhambra on maurienaikainen palatsi Espanjan Granadassa, nykyisin maailmanperintokohde, jossa käymisen Pekka elonsa ehtoolla totesi jäävän toteutumattomaksi haaveeksi. Kappaleen Lintumies ja Alhambra sävelsi Jussi Kinnunen ja sen tekstin kirjoitti Hara Laukkanen.

Kinnusen perustama Freud Marx Engels & Jung Revisited on toistaiseksi esittänyt vain vanhaa Freukkari-musiikkia muuntautumiskykyisellä kokoonpanolla ja eri solistien, osaksi vierailijoidenkin, turvin. Nyt mukaan tulee myös uutta omaa materiaalia ja yhtyeen esikoisalbumi ilmestyy loppukeväästä 2025.

Soinnillisesti Revarit on vertautunut Freukkareiden 90-lukuun, jolloin Kinnunen ja kitaristi Pekka Virtanen soittivat yhtyeessä.Tero Pulkkinen kuului Freukkareihin sen runsaan viimeisen vuosikymmenen ja kitaristi Arto Pajukallio yhtyeen koko yli 30-vuotisen historian ajan. Kuusihenkisen kokoonpanon rumpalina toimii Samuli Halonen ja kitaroivana solistina Juuso Rautava, jos kohta Revareiden muutkin jäsenet toimivat laulusolisteina valikoiduissa kappaleissa.

Kokoonpano:
Juha (Juuso)Rautava – laulu, kitara
Arto Pajukallio – kitara, laulu
Pekka ”Devil” Virtanen – kitara, laulu
Jussi Kinnunen – basso, laulu
Tero Pulkkinen – koskettimet, haitari, kitara, laulu
Samuli Halonen – rummut

Tilaa Lutakon uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja pysy ajantasalla tulevista keikoista ja muista tapahtumista, tarjouksista ja muista uutisista! Postia tulee keikkakauden aikana yleensä kerran viikossa.

Tilaa uutiskirje!

Siirry takaisin sivun alkuun