Kiuas – The Spirit Of Ukko 20th Anniversary

lauantai, 3.5.2025 - Lutakko

Ikäraja: K18

Soittoajat:

Kiuas 22:00

Ovet auki: 20:00

Osta lippu

KIUAS SAAPUU ’THE SPIRIT OF UKKO 20TH ANNIVERSARY’ -JUHLAKEIKALLE LUTAKKOON TOUKOKUUSSA!

Kotimaisen metallin ikonisimpiin albumeihin lukeutuva Kiuas-yhtyeen ”The Spirit of Ukko” täyttää 20 vuotta. Juhlavuoden 2025 keväällä yhtye esiintyy alkuperäiskokoonpanossaan neljässä kaupungissa. The Spirit of Ukko 20th Anniversary -juhlakiertue pysähtyy Jyväskylän Lutakossa lauantaina 3. toukokuuta 2025. Kiuas esittää keikalla klassikkoalbumin kokonaisuudessaan.

Vuonna 2021 horroksesta herännyt Kiuas on tehnyt näyttävän paluun kotimaan keikkalavoille alkuperäisessä ja klassisimmassa kokoonpanossaan: Ilja Jalkanen, Mikko Salovaara, Atte Tanskanen, Teemu Tuominen ja Markku Näreneva. Paluu ei jäänyt pelkäksi vanhojen muisteluksi, sillä keväällä 2024 yhtye julkaisi uuden ja kehutun ”Samooja: Pyhiinvaellus” -EP:n, jonka myötä bändi myös kiersi kotimaan klubeja ja festivaaleja.
Vuonna 2025 on jälleen vuorossa vanhojen muistelua – ja hyvästä syystä: The Spirit of Ukko -albumi täyttää 20 vuotta, minkä myötä albumi esitetään kokonaisuudessaan keväällä neljällä kotimaan klubilla ennen kesän valikoituja festarivetoja.

KIUAS – THE SPIRIT OF UKKO 20th ANNIVERSARY
La 3.5.2025
Lutakko, Jyväskylä
K-18
Liput alk. 25€ ennakkoon, ovelta 30€ mikäli jäljellä (Jelmun jäsenet 23€)

Tilaa Lutakon uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja pysy ajantasalla tulevista keikoista ja muista tapahtumista, tarjouksista ja muista uutisista! Postia tulee keikkakauden aikana yleensä kerran viikossa.

Tilaa uutiskirje!

Siirry takaisin sivun alkuun